Adserø Bil AS starter opp som SsangYong forhandler

 

Adserø Bil AS blir ny forhandler av SsangYong i Trondheim. SsangYong er mest kjent for sine varebiler på det norske markedet: Rexton, Rodius, Actyon Sports. Spesielt modellen Rexton har opparbeidet en betydelig posisjon i markedet de siste 15 årene. Det siste året har også Tivoli og XLV blitt lansert. Tivoli er en kompakt SUV mens XLV går under betegnelsen familie-SUV. Begge bilene leveres med 4x4 som std.

791999

SsangYong Motor er en Sør-koreansk bilprodusent, etablert i 1954. DAF Norge AS/SsangYong Norge AS har stått for importen til Norge siden 1994.

Adserø Bil AS er et velrennomert og solid bilfirma som har holdt på med salg og import av nyere Toyota og Lexus i over 14 år. Dette skal vi fortsette med, men ønsker nå å utvide tilbudet til våre kunder med SsangYong, et bilmerke som vi har stor tro på sier daglig leder Ketil Adserø.. Vår selger, Ivar Vikaunet har solgt nye og brukte SsangYong i mange år i Trondheim, og har god kunnskap om produktene.

Vi vil også kunne tilby våre nye SsangYong kunder service og vedlikehold samt tilbehør og delesalg. Service og vedlikehold er en tjeneste Adserø Bil AS kjøper av Adserø Bilverksted AS, som er et nytt flott Toyota verksted som ligger rett ved Adserø Bil AS. Adserø Bil AS ligger sentralt på Leangen i Trondheim, ikke langt fra IKEA. Les mer på ssangyong.no

 

9598696