Høy kvalitet til fornuftig pris

Velg modell

Rexton

REXTON Y410

fra 475 782,-

+mva inkl. eng.avg. som varebil (+ frakt og leveringsomk.)

Den helt nye Rexton Y400 har suverene kjøreegenskaper samt teknologiske løsninger som skårer høyt hva angår komfort, underholdning og sikkerhet.

Nye Rexton sin front med den utpregede grillen og de robuste linjene viser bilens klassiske SUV-preg, mens dynamiske sidelinjer fremhever bilens eleganse. Bilens utseende understrekes videre av krominnlegg i støtfanger foran, understellsbeskyttelse i høyglansert sort samt sidemarkeringslys og innstigningslyd på baksiden av sidespeilene.

Med gode sikkerhetssystemer kan man forutse og forhindre ulykker. Den helt nye Rexton kommer med autonom nødbremsing, filskifteassistent, varsling og fronkollisjon, varsel om kryssende trafikk bak og mye mer!

rexton_1-1024x732
rexton-interior
Rexton Sports

REXTON Sports Pickup q200

fra 363 714,-

+mva inkl. eng.avg. som varebil (+ frakt og leveringsomk.)

Den helt nye Rexton Sports er bygget for å gi maksimal verdi og nytte, på den måten som en pickup er ment for å gjøre.

 Pickupen er fullspekket med ny teknologi og sikkerhetsfunksjoner som gjør enhver arbeidsdag eller kjøretur til en fornøyelse. 

Nye Rexton Sports er en arbeidshest som er klar til å sette i gang arbeidet og få jobben gjort. Pickupen passer like godt på gården som på lageret eller ute i feltet.

33d41d74-b2b5-443f-b97c-92664d84a069
5b363902-1f6e-41a1-b5c0-764e3a2c6ebc
NYHET
korando-ny

KORANDO

fra 469 000,-

Endelig i butikk!

Korando er en komfortabel og praktisk crossover SUV.

Nye Korando kommer i flere ulike farger og eksteriørdetaljer. Her kan du velge farge og se på standardutstyr som følger modellen.

Ta turen innom Adserø Bil for visning og prøvekjøring!

ssangyong korando
ssangyong korando 3
Shopping Basket

Lyst på en prøvetur?

Fortell oss hvilken bil du vil prøve så hører du fra oss!

Velg avdeling

NB: Vi kan ikke garantere at bilen du ønsker å prøvekjøre er tilgjengelig. Du vil motta en bekreftelse fra oss så snart vi vet om det lar seg gjøre, og vi vil deretter avtale dato og tidspunkt for prøvekjøring.