ADSERØ BIL 20 ÅR

Se jubileumstilbudene!

Adserø Bil er 20 år, og det må feires!

Klikk på de ulike jubileumstilbudene under og se hvilke bursdagsgaver vi har til deg!

GRATIS STRØM ET HELT ÅR!

Vi dekker strømregningen til alle som kjøper Marvel R i løpet av mars.

4,25% RENTE PÅ MG 4 & ZS

Kampanjerente ved kjøp av MG 4 Electric Luxury og MG ZS Electric

EN SKIKKELIG PRISBOMBE

Splitter nye MG 4 Standard,  en prisbombe du aldri har sett maken til. 

VINN TUR TIL LONDON!

Alle som prøvekjører en MG i mars, er med i trekningen av tur til London!

Kjøp Marvel R i løpet av mars.

få 1 år gratis strøm!*

Lyst på elbil, og lei av dyr strøm?

Nå klinker vi til med Norges beste strømstøtte! 

Vi dekker strømregningen et helt år på inntil 20 000kr, for alle som kjøper MG Marvel R Electric
i perioden 01-31.mars!

Husk å melde interesse for å sikre din plass i køen!

Meld interesse

Foretrukket avdeling

* Vi dekker strømregningen på inntil 20 000kr for et helt år pr kunde. Vi dekker kun strømregningen for primærbolig. Dette utgjør gjennomsnittlig forbruk for en norsk husstand (SSB)

Rentekampanje

4,25%*

MG 4 Luxury

MG 4 Luxury har allerede høstet gode tilbakemeldinger i markedet. En sporty elbil med rekkevidde på inntil 435km* og fantastiske kjørecomfort.

fra 336 300,-

MG ZS Electric

En av Norges mest solgte elbiler. Nå med enda lengre rekkevidde, og utstyrsliste til en fortsatt lav pris. MG ZS er en svært dynamisk og urban SUV

fra 334 990,-

MG 5 Stasjonsvogn

MG5 Electric er en 100 % elektrisk stasjonsvogn. Modellen tilbyr en høy rekkevidde og rask lading til en gunstig pris, med plass til hele familien.

fra 342 165,-

Meld interesse

Interessert i prøvekjøring og et godt tilbud?

Meld interesse ved å fylle ut navn, nummer, epost og hvilken modell du er interessert i, så tar vi kontakt.

Foretrukket avdeling

Splitter nye MG 4 Standard Range

EN real prisbombe

MG 4 Luxury har allerede høstet gode kritikker fra bilbransjen, men nå har vi en gladnyhet for deg som er ekstra opptatt av pris;

MG 4 kommer nå som standard range! Det betyr at du faktisk kan få en splitter ny elbil med god rekkevidde, og fantastisk comfort, til utrolige 285 900,-!

Her kan vi trygt si at dette er elbilen som gir deg mest for pengene!

Meld interesse

Foretrukket avdeling

Prøvekjør en MG i mars

Vinn tur til London

MG var opprinnelig en britisk produsent av sportsbiler som ble stiftet i 1924. 

Mye har skjedd siden den gang, men hva passer vel bedre enn å reise til landet der det hele startet!

Derfor spanderer vi en London-tur for 2 (verdi 10 000,-)
til en heldig vinner blant alle som prøvekjører en MG i løpet av mars.

Vinneren trekkes i starten av april, og vil bli kontaktet av oss.

Vel, da vet du hva du har å gjøre:

Bestill prøvekjøring ved å bruke skjemaet under, så er det kanskje nettopp DU som sitter på flyet til London om ikke lenge!

Bestill prøvekjøring

Foretrukket avdeling
Hvilken modell vil du prøve?

Vilkår

*Rentekampanje: Veiledende kundepris levert Moss gjelder Luxury 2WD, lokale leveringskostnader kan tilkomme. Priseksempel lån fra Santander Consumer Bank: 4,25% flytende nom./ 6,11% eff, 0,-  egenkapital, lånebeløp kr. 424 781,- o/7 år, kostnad kr. 94 600,- totalt kr. 519 381,-. Flytende kampanjerente i de første tre årene (p.t. 4,25%), som deretter justeres til gjeldende produktrente (p.t. 7,15%). Både kampanje- og produktrenten er flytende og følger normal renteutvikling i hele låneperioden. Tilbudet gjelder til 31.03.23. Forbruk komb.: 17,5-17.9 kWt/100 km (WLTP). CO2-utslipp 0 g/km. Elektrisk rekkevidde avhenger av kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhåndstemperering. Firehjulstrekk med tre motorer kommer på Performance. 7 års garanti eller 150 000 km, det som inntreffer først. Bildene som er vist her er kun for illustrerende formål, og kan avvike fra modellens standardspesifikasjoner. Med forbehold om skrive- og trykkfeil.

** Elektrisk rekkevidde avhenger av kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhåndstemperering. Bildene som er vist her er kun for illustrerende formål, og kan avvike fra modellens standardspesifikasjoner. Alle rettigheter til bildene vist tilhører MG Motor Europe. MG forbeholder seg retten til å endre modeller, farger og utstyr uten forhåndsvarsel og uten forvarsel endre bilene som allerede er i markedet. Med forbehold om skrive- og trykkfeil.

***Strømstøtte-kampanje: Adserø Bil AS betaler strømregningen i 1 år for alle som kjøper en MG Marvel R Electric innen 31.03.23. Vi dekker strømregning på inntil 20 000kr pr kunde. Vi dekker kun strømregning for primærbolig. 20 000kr tilsvarer et gjennomsnittlig strømforbruk for en norsk husstand (SSB).

**** Vinn tur for 2 til London: Adserø Bil AS spanderer en tur for 2 til London (verdi 10 000kr). Vinneren trekkes blant alle som prøvekjører en MG innen 31.03.23. Det er kun 1 av alle som har prøvekjørt som vinner. Dersom du prøvekjører flere ganger, vil det kun telle som 1 i trekningen. Det er ikke mulig å bytte turen inn i penger eller andre tjenester hos Adserø Bil. Vinneren trekkes i løpet av april, og blir kontaktet av oss.

Shopping Basket