mg elbil plug in hybrid

Tenk nytt - Tenk smart - Tenk elektrisk!

MG har tatt Norge med storm, og har allerede blitt et foretrukket valg for flere nordmenn!
Hva er din favoritt?

Velg din modell

MG ZS EV

MG Marvel R

MG 4

MG 5

Salgssuksessen MG, kun hos Adserø Bil i Midt-Norge!

Adserø Bil er autorisert forhandler som eneste i Midt-Norge. Vi tilbyr både salg og komplett service, gjennom vårt eget bilverksted. 

Vi er lokalisert med følgende avdelinger:

- Trondheim (Hovedavdeling)

- Steinkjer

- Orkanger

Ta turen innom oss og opplev hvorfor bilmerket har blitt en norsk salgssuksess!

MG har vært forut sin tid siden merkevarens opprinnelse som Morris Garages i 1924. Bilmerket er nå modernisert, 100% elektrisk og klar for framtiden! Nå får en ny generasjon mulighet til å kjøre en helelektrisk SUV eller plug-in hybrid fra det ikoniske bilmerke MG. 

For alle

Bilmerket er ikke kun for noen få utvalgte eller forbeholdt de som er tidlig ute med ny teknologi. MG etterstreber med å gjøre elektriske biler tilgjengelig for alle. Dette er et innovativt bilmerke som tilbyr elektrisk mobilitet til en overkommelig pris. Med sin suksessfulle 100% elektriske SUV – ZS EV og splitter nye EHS Plug-in hybrid, viser merkevaren allerede sitt fulle engasjement for ny elektrisk mobilitet i Europa.

Designet i Europa for europeere

Bilene er tilpasset og designet den europeiske bilisten, og tilbyr holdbare, smarte, funksjonelle og rimelige biler. Modellene er utviklet i MG sitt designstudio i Shanghai i samarbeid med designstudio i London. Modellene produseres i Kina. Bilene er allerede tilgjengelig i flere europeiske markedet.

Du kan lese mer om modellene her

Shopping Basket