Spesialister på

MG - Toyota - Lexus - SsangYong

Trygg bilhandel er vårt varemerke

Adserø Bil As er ett velrenommert og solid firma som har spesialisert seg på Toyota og Lexus, Sørkoreanske SsangYong premium biler, samt utvalgte SUV og EL biler.

Januar 2020 ble vi også autorisert forhandler av MG i hele Midt-Norge. En ny epoke for Adserø Bil med salg av helelektriske kjøretøy.

Hovedaksjonær og daglig leder Ketil Adserø har arbeidet til sammen 19 år i Toyota Hell Bil as, de siste 9 årene som Daglig leder på Toyota Stjørdal. Og nå over 16 år i Adserø Bil as
Ketil har til sammen solgt flere tusen biler og dette borger for kvalitet og ærlighet.

Medeier Ivar Vikaunet har til sammen over 30 års erfaring med salg av nye og brukte biler, de siste 15 år i Adserø Bil as.

Kjartan er vår tredje bilselger, som med sin kompetanse og store interesse for bil, hjelper deg å finne den perfekte bilen!

Thomas, Sigurd og Kristoffer sørger for at bilene vi leverer er i orden. Signe og Ann Kathrine sørger for orden i papirene og regnskap.

Adserø Bil har store luftige lokaler i Travbaneveien 5 på Leangen.
Her vil vi til enhver tid ha mellom 50 og 60 nye og nyere brukte Toyota, Lexus, SsangYong samt andre kurante biler.

Start video

LANG ERFARING

STORT UTVALG

GOD KUNDESERVICE

TRYGG BILHANDEL

Shopping Basket

Lyst på en prøvetur?

Fortell oss hvilken bil du vil prøve så hører du fra oss!

NB: Vi kan ikke garantere at bilen du ønsker å prøvekjøre er tilgjengelig. Du vil motta en bekreftelse fra oss så snart vi vet om det lar seg gjøre, og vi vil deretter avtale dato og tidspunkt for prøvekjøring.