Personvernerklæring

Adserø Bil AS

Travbaneveien 5
7044 Trondheim

Org.nr 914912725
ketil@adserobil.no

Tlf: 73 89 30 20

Vår nettstedsadresse er: https://adserobil.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Benytter man ikke kontaktskjemaene på nettstedet, så samler ikke Adserobil.no inn personopplsyninger ved bruk av nettsiden. Det er ikke mulig å opprette konto på nettsiden.

Kontaktskjemaer

Adserobil.no bruker kontaktskjemaer på nettsiden for å enkelt ta imot henvendelser fra kunder/besøkende. Personopplysninger som samles inn via kontaktskjemaer er navn, epostadresse, telefonnummer og eventuelle ekstra informasjon som brukeren fyller ut. Innsendte skjemadata blir lagret i en database for å sikre at alle opplysninger kommer frem. Denne informasjonen blir ikke benyttet til markedsføring.

Informasjonskapsler

Ingen personopplysninger blir lagret som følge av bruk av cookies på Adserobil.no. En enkelt informasjonskapsel lagres i nettleseren din for å huske at du har besøkt nettsidene («session»).

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyseverktøy

Adserobil.no bruker Google Analytics som statistikkverktøy for nettstedet. Ditt besøk vil bli loggført, men ingen personopplysninger blir samlet inn av verktøyet. Også din IP-adresse er anonymisert slik at dette heller ikke vil loggføres i verktøyet.

Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret på din person. Du kan kreve at opplysningene rettes eller slettes. Ta kontakt med oss på overnevnte kontaktinformasjon dersom dette er aktuelt.

Sikkerhet

Adserobil.no har gode rutiner og tekniske løsninger for å beskytte dine personopplysninger. Kun medarbeidere med behov for tilgang til personopplysningene, har dette.

Personvernerklæringen er sist oppdatert 20/06-2018.

Shopping Basket